Homeopatické akademie - Letní škola s Philipem Baileym

01.06.2010 19:38

Letní školu  opět povede, stejně jako vloni, známá osobnost světové homeopatie. Přijede významný britský homeopatický lékař,  Philip M. Bailey, M.D.  Je autorem odborných knih, z nichž nejznámější, Homeopatická psychologie, byla již v devadesátých letech přeložena no mnoha jazyků a přinesla mu celosvětové uznání. Patří k základnímu fondu moderní homeopatické literatury. Je to obsáhlá materia medica s důrazem na psychologické profily léků. V češtině vyšla jeho již několik let rozebraná knížka Carcinosinum, jejíž dostisk plánuje nakladatelství Alternativa na jaře 2010. Tento mimořádně zkušený homeropat nám předá část svých zkušeností ve formě seminářů, přednášek a rozborů případů, v neposlední řadě i těch, jež budou analyzovány na místě v podobě tzv. "živých případů". Opět si můžete ke skupinovému vyšetření přihlásit svůj případ  - klienta, někoho z rodiny, nebo sebe - je  třeba to oznámit co nejdříve a sjednat přesný termín. Dr. Bailey žije v současné době v Austrálii. Českou republiku navštíví poprvé.

Večery  budou navíc naplněny  několika kratšími přednáškovými  programy s odbornou náplní. 

Místo konání: hotel Jezerka, Seč - Ústupky

Termín: 3. 7. – 9. 7. 2010 - ubytování  v sobotu od 15 h, konec kurzu v pátek ve 13 h.

Lektor: Philip M. Bailey, M.D.

Překlad: Mgr. Eva Leňová, Mgr. Jana Vlková

 

Informace k úhradě letní školy

Úhradu proveďte prosím co nejdříve – nejpozději však do 15. 4. 2010 na účet: 126893369/0800  var. symbol 03072010 (do přihlášky napište číslo vašeho účtu, ze kterého bude platba provedena, abychom ji správně identifikovali). Platbu můžete provést také složenkou typu C na naši výše uvedenou adresu, nebo  v hotovosti na kurzech Homeopatické akademie.

Kurzovné: 4 800 Kč pro studenty a absolventy Homeopatické akademie,(5 300 Kč  pro ostatní zájemce)

 Ubytování + plná penze pro všechny zúčastněné: 5 040 Kč/os/6 nocí ve dvoulůžkovém nebo třílůžkovém pokoji, 5 160 Kč/os/6 nocí ve čtyřlůžkovém apartmánu.

 Cena celkem: 9 840 Kč (resp.10340 Kč pro ostatní zájemce mimo Homeopatickou akademii).

Cena je včetně 20 % DPH.

 Rodinní příslušníci event.přátelé platí samozřejmě pouze ubytování a stravování.

 Jakmile od vás obdržíme vyplněnou a podepsanou závaznou přihlášku (poštou, nebo e-mailem) a úhradu kurzu, stáváte se účastníkem letního semináře a do poloviny června vám zašleme časový harmonogram a veškeré další  instrukce ke kurzu a pobytu.

Těšíme se na naše letní setkání a přejeme příjemné dny.

© vilcakul 2009 - 2010 (kopírování materiálů jen se souhlasem autora!)

Vytvořte si web zdarma!Webnode